Genieweg 56, 1566 NM te Assendelft
Boeken
Boek uw behandelingen
bij
Le Grenier

Boek hier de behandeling(en) waar u van wil genieten. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Klik dan hier.

Heeft u vragen over het boeken van een behandeling of wilt u meer informatie over een behandeling? Neem dan contact met ons op. Klik dan hier.

Wilt u ook de producten in onze shop bekijken? Hier vindt u namelijk allerlei producten van hoge kwaliteit, leuke gifts en cadeaubonnen. Klik dan hier.

Laden...

Voorwaarde bij gemaakte afspraken

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij schoonheidssalon Le Grenier krijgt u als direct een bevestiging per e-mail en drie dagen van te voren een reminder gestuurd. Dit is een service van ons aan u. Mocht u de bevestiging van uw afspraak niet ontvangen hebben, wilt u het ons dan laten weten? Bent u niet aanwezig op de afgesproken tijd of wordt er bij verhindering niet minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling afgemeld, dan zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Uiteraard hebben wij bij uitzonderlijke gevallen alle begrip .