Genieweg 56, 1566 NM te Assendelft
Over
Le Grenier
Vijf dagen per week staan wij voor u klaar. Wij staan voor pure ontspanning en resultaat!
Welkom bij Le Grenier
“Om bij salon Le grenier van Sheila in behandeling te zijn voelt voor mij heel fijn. Welke behandeling zij ook geeft ze is professioneel en werkt liefdevol. Ze heeft verstand van haar werk en praat daar met veel passie over. Ze is een open en eerlijk persoon waarbij ik me op mijn gemak voel.”

 

Janine de Vries – Markx

Welkom op de website van Schoonheidssalon Le Grenier!
Where beauty begins…..

Op deze site kunt u informatie vinden over de behandelingen,
producten en gifts die in de salon te verkrijgen zijn. Schoonheidssalon Le Grenier werkt aan huidverbetering in combinatie met een unieke wellness ervaring. Persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en een prettige sfeer staat bij ons voorop. Kies uw persoonlijke moment van pure ontspanning en resultaat!.

De salon is sinds 2009 gevestigd in het mooie lintdorp Assendelft, provincie Noord- holland. Dichtbij allerlei uitvalswegen, dus goed te bereiken! Parkeren is mogelijk voor de deur. Geopend 5 dagen in de week. Bekijk ook eens de pagina’s op FaceBook, Twitter of Instagram voor handige huidtips, nieuws uit de salon of leuke winacties.

Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen.

–   Sheila de Groot

WAT KAN IK VOOR U DOEN?

Schoonheidsbehandelingen

Pedicurebehandelingen

Schoonheidsproducten

Cadeaubonnen

Spraytan

Body & Soul

WANNEER KUNT U BIJ MIJ TERECHT?

Wij staan 5 dagen per week voor u klaar en zelfs ‘s avonds bent u bij ons welkom voor unieke behandelingen, professionele producten en leuke gifts! Kies uw persoonlijke moment van pure ontspanning  en resultaat!

  • Maandag        08.00-20.00
  • Dinsdag           08.00-20.00
  • Woensdag       08.00-18.00
  •  Donderdag     08.00-18.00
  • Vrijdag              08.00-18.00
  • Zaterdag                Gesloten

Behandelingen zijn alleen op afspraak!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER LE GRENIER?
Nel Starreveld

Heerlijk! Pure ontspanning bij Sheila! Ze neemt altijd de tijd voor je. Een echte aanrader!

Marjo Zonneveldt

Sheila creëert een prettige sfeer, neemt de tijd en geeft persoonlijke aandacht. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Ik kijk altijd weer uit naar de volgende behandeling.

Anita Rietkamp

Sedert lange tijd ben ik vast klant bij Salon Grenier. Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Naast de pedicure behandeling verwen ik mezelf ook regelmatig met een gezichtsbehandeling. Ben altijd zeer tevreden en voel me na de behandeling altijd heerlijk ontspannen. Salon Grenier, een echte aanrader. Groetjes van Anita

Roelie Kleijn

Een klantgerichte schoonheids specialiste, keurige salon en er worden goede produkten gebruikt.

Denise Hildering

Hoe ik de salon ervaar? Heerlijk relaxt net alsof ik thuis ben ik voel me op me gemak de geurtjes, behandeling zalig altijd even kletsen en zeker als je ‘zware dagen’ hebt gehad kom je gewoon uitgerust thuis! Het liefst zou ik elke week even gaan maar dat is niet goed voor de huid dus helaas 1x in de 6 weken is genoeg. Van mij krijgt deze salon een 10! Van top tot teen verzorgd heerlijk.

Janine de Vries Markx

Om bij salon Le grenier van Sheila in behandeling te zijn voelt voor mij heel fijn. Welke behandeling zij ook geeft ze is professioneel en werkt liefdevol. Ze heeft verstand van haar werk en praat daar met veel passie over. Ze is een open en eerlijk persoon waarbij ik me op mijn gemak voel.

Trudy Kerssens

Sinds een aantal jaar kom ik bij Le Grenier en ik ben altijd zeer tevreden! Sheila neemt de tijd voor je en er hangt een fijne, ontspannen sfeer. Naar de schoonheidsspecialiste bij Le Grenier is voor mij echt even ontspannen, heerlijk!

Agnes van Dijk

Bij Sheila zijn mijn voeten in goede handen, na pedicure zijn mijn voeten weer mooi met een gel lak. Epileren van wenkbrauwen doet ze mooi naar de vorm van je gezicht en als ik ze laat verven blijft het zeker 5 weken zitten. Goed advies, professioneel en super vriendelijk.