Genieweg 56, 1566 NM te Assendelft
Spraytan
Terug naar de behandelingen?
Heeft u vragen? Neem contact op!
Spraytan

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen en de zonnebank, goed is voor je huid. Het geeft je in ongeveer 10 minuten een prachtige bruine huid. Omdat het een relatief nieuwe techniek is , vertellen wij je graag meer over de behandeling.

•1 persoon full body € 25,00

•1 persoon full body & top-up ( top-up = binnen 8 dagen nog een spray tan behandeling ondergaan) €40,00

•Tiener full body (tot 18 jaar) € 20,00

•Tiener full body (tot 18 jaar) & top-up ( top-up = binnen 8 dagen nog een spray tan behandeling ondergaan) € 35,00

•Gezicht/armen/decolleté € 20,00

•Gezicht/armen/decolleté & top-up ( top-up = binnen 8 dagen nog een spray tan behandeling ondergaan) € 35,00

•Benen € 20,00

•Benen & top-up ( top-up = binnen 8 dagen nog een spray tan behandeling ondergaan) € 35,00

Hoe werkt de Spraytan?

In de salon wordt gewerkt met verschillende vloeistoffen met verschillende percentages DHA ( Dihydroxyaacetone) . DHA is gemaakt van suikerriet, een 100% natuurlijk product.Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid.DHA is niet schadelijk voor de huid en veroorzaakt geen allergieën . DHA kan niet doordringen in de dieper gelegen huidlagen, zodat gevallen van dermatitis of allergische reacties erg zeldzaam zijn, en meestal veroorzaakt door de andere componenten het self-tan product. Om deze reden, richten fabrikanten van cosmetica zoals tanning vloeistof, al  hun inspanningen op het creëren van DHA producten zonder alcohol, parfum of andere stoffen die schade kunnen aanrichten aan de gevoelige huid of allergieën kunnen veroorzaken. Ze zijn uitvoerig getest en dus veilig te gebruiken.

De spray- tanning vloeistof wordt door een fijne mist, met professionele spray apparatuur aangebracht. Een spray-tan duurt ongeveer 10 à 15 minuten. Het apparaat waarmee de spray tan opgebracht wordt, droogt tegelijkertijd de huid.

Een spray-tan vervaagt met het aanmaken van nieuwe cellen in de bovenste huidlaag. Hoe lang een spray-tan ongeveer behouden blijft, is ongeveer 5 tot 10 dagen, omdat de huid zich gedurende deze periode vernieuwt.

Do’s & Dont’s voor de Spraytan

Voorbehandeling:
Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 à 2 dagen vooraf met een goede huid-scrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen.Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling (anders is er kans op een gevoelige huid). Gebruik geen bodylotion meer tot na de behandeling.

Op de dag van de tanning:
Gebruik op de dag van de tanning geen vloeibare make-up, oogcrème, bodylotion, parfum en deodorant zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding na de tanning omdat de vloeistof in het beginsel nog wat kan afgeven.

Nabehandeling:
De tanning-lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om op de huidcellen te kleuren. Daarom adviseren wij u niet te douchen gedurende 8 uur na de tanning!!! Vermijdt transpiratie, sporten, sauna-gebruik tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij tijdens het douchen niet teveel zeep te gebruiken en te reinigen met vlakke hand. Na het douchen de huid voorzichtig droog te deppen en niet te wrijven. Verzorg de huid met een hydraterende crème.

Bij slecht weer kunt u het best neem een paraplu meenemen!

5-rittenkaart Spraytan:

10 à 15 min durende Spraytan behandeling, vijf keer voor de prijs van vier! De prijs is afhanelijk van de behandeling die u kiest.Een egaal, stralende en bruine huid is binnen handbereik. Onbeperkt geldig en NIET persoonsgebonden.

•Full body (5x) € 100,00

•Tiener full body (5x) € 80,00

•Gezicht/armen/decolleté (5x) € 80,00

•Benen (5x)  € 80,00

 

Abonnementen:

Tevens zijn er ook abonnementen voor de full-body spraytan behandeling. Deze zijn WEL  persoonsgebonden en voor drie, zes of twaalf maanden verkrijgbaar. Met dit abonnement kunt u onbeperkt  genieten van een mooi gebruinde huid.

  • Drie maanden € 210,00
  • Zes maanden € 400.00
  • Twaalf maanden € 775,00

Abonnementen en strippenkaarten alleen verkrijgbaar in de salon.

Spray Tan Rittenkaart